035 629 5963

Nieuwe collega: René van Duuren (sep ’18)

Sinds de zomer van 2018 is René van Duuren gestart als collega bij Arteria. Hieronder lees je hoe zijn eerste tijd bij Arteria, onder andere naast naamgenoot René Meijer, hem is vergaan. Heb je behoefte aan een uitgebreidere kennismaking? Schroom dan niet contact op te nemen met René. Zijn contactgegevens en verdere achtergrondinformatie zijn te vinden op zijn adviseurspagina

  1. Waarom ben je bij Arteria komen werken?

Mijn keuze om voor Arteria te kiezen was doelbewust. Al langer was ik op zoek naar een adviesbureau dat klein en overzichtelijk is en gespecialiseerd in de zorg. Bij Arteria heb ik collega’s getroffen, die allen vanuit een andere achtergrond een bijdrage willen leveren om de zorg duurzamer en beter te maken. Met elkaar zoeken wij naar verrassende oplossingen om de uitdagingen waarmee klanten worden geconfronteerd verder te helpen en waar mogelijk op te lossen.

  1. Wat valt je op na de eerste maand?

Samenwerken en écht optrekken als team! Vanuit verschillende perspectieven problemen analyseren en met elkaar werken aan goede oplossingen en toekomstperspectieven. Een gedeeld  geloof dat wij in staat zijn om zorgprocessen te verbeteren, waardoor de cliënt en patiënt de zorg krijgt die naadloos aansluit bij zijn verwachtingen. Daarbij gaat het om het vinden van een juiste balans tussen waarde en kosten. Een wankel evenwicht, dat wij door het zorgvuldig balanceren en het aanleggen van goede verhoudingen kunnen bewerkstelligen.

  1. Wat zul jij gaan bijdragen aan het team? 

Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om collega’s verder op weg te helpen. Dat vraagt om een goede wisselwerking, omdat de samenwerking tweeledig is. Als ervaren adviseur kan ik ook veel leren van de kennis en kunde die jongere collega’s inbrengen. Kortom: het gaat om het vinden van de juiste samenstelling van te formeren teams om onze gezamenlijke ambities in de adviespraktijk waar te maken.

 René van Duuren

Reageer op dit bericht

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.