035 629 5963

Ter lering, vermaak en inspiratie (nov ’17)

Er gebeurt veel in zorgland, en dus ook bij Arteria! Over de belangrijkste en meest actuele zaken brengen wij jou graag voortaan weer op de hoogte via onze nieuwsbrief. Denk aan ontwikkelingen in de zorg, persoonlijk nieuws, of een invloedrijk project. Ter lering en vermaak, of ter inspiratie. Door kennis, ideeën en ervaringen te delen met ons netwerk willen we jou inspireren.

Verschil tussen goed en béter

Bijna 13 jaar geleden startten wij Arteria Consulting, met als doel een waardevolle bijdrage te leveren aan een gezonde, zelflerende zorgsector waarin organisaties en zorgprofessionals de verbinding met elkaar zoeken. Als schakel tussen de zorgverleners, brancheorganisaties en financiers, verbinden wij leef- en systeemwereld met elkaar. Samen met onze opdrachtgevers willen wij het verschil maken tussen goed en béter, met als uitgangspunt de cliënt weer het gevoel van eigen regie te geven, in welk stadium van het zorgtraject dan ook.

Nieuwe website

Het is onmogelijk om in de nieuwsbrief alles met je te delen, terwijl zoveel het delen waard is! Op onze nieuwe website staat alles voor je op een rijtje. Je kunt er kennismaken met onze collega’s en een indruk opdoen van onze projecten. Uiteraard kun je er terecht voor onze werkvelden en specialisaties, zoals Accountable Care, Risicomanagement, Strategie en Innovatie.

Hartelijke groet, Martijn Mallie en Nico Baas

 

N.B.: nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dit kan via ‘Altijd op de hoogte’ onderaan onze homepage.

Reageer op dit bericht

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.