035 629 5963

Ton Leppers
Truston – Chief Strategic Officer

“Arteria investeert in kennisontwikkeling”

“De veranderingen in de AWBZ hebben gevolgen voor onze opdrachtgevers, voornamelijk zorgverzekeraars. Vandaar dat onze medewerkers ze goed moeten kunnen adviseren over de wijzigingen. We vroegen Arteria om een masterclass te verzorgen over de implicaties. Dertig van onze mensen zijn in twee dagdelen flink bijgespijkerd op het vlak van de AWBZ’, vertelt John Hardeman (HR-manager bij Truston). Truston levert als gespecialiseerd Oracle-partner diensten rondom Oracle Health Insurance.

Ton Leppers (Chief Strategic Officer) vult aan: “Tijdens de masterclass kwam precies díé inhoud aan de orde die onze consultants nodig hebben om onze klanten goed te adviseren. Zowel de ontstaansgeschiedenis van de AWBZ kwam voorbij, als de consequenties die de huidige wijzigingen hebben voor de markt. En natuurlijk de impact die dit heeft op zorgverzekeraars. Iedereen bij Truston heeft nu goed op het netvlies wat de invoering van de AWBZ voor onze klanten betekent.

Het is prettig samenwerken met de mensen van Arteria. Ze zijn flexibel, schakelen snel en zorgen voor goede afstemming. Arteria loopt echt voorop als het gaat om kennisontwikkeling. Ze volgen de politiek en de trends. Doordat ze de zorgmarkt kennen, kunnen ze die actuele ontwikkelingen vertalen naar de gevolgen voor de praktijk. En dat omzetten in concrete informatie en diensten die de zorgmarkt verder brengen.”

Altijd op de hoogte!

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikklingen.

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.