035 629 5963

Tim van Nieuwelaar
gemeente Gemert-Bakel – Regisseur Jeugd

“De ervaring merk je terug in de aanpak”

In 2013 startte de ontwikkeling en uitrol van het Beleidskader Sociaal Domein bij de gemeente Gemert-Bakel. De gemeente zette in op de implementatie van Dorps- en Wijkgericht werken. “Voor de vele taken op het sociaal domein wilden we van onderaf een integrale benadering en uitvoering realiseren. Samen met de betrokken ketenpartners wilden we inhoud aan het dorps- en wijkgericht werken geven én de resultaten inzichtelijk en transparant maken. Arteria begeleidde ons als procesbegeleider naar heldere resultaten”, vertelt Tim van den Nieuwelaar, regisseur Jeugd.

“Arteria hielp ons om het model rondom dorps- en wijkgericht werken eenvoudig neer te zetten. Daarbij knipten ze het proces op in logische stappen, zodat betrokkenen op de juiste momenten relevante inbreng konden leveren. De ervaring die Arteria heeft met het inrichten van systemen rondom bedrijfsvoering merkten we terug in de aanpak. Ze konden goed meedenken in de inrichting van een datawarehouse. Daarbij ondersteunden ze ons bij het terugbrengen van de vele indicatoren tot een overzichtelijke set KPI’s. Op deze set kon goed teruggekoppeld en gestuurd worden.

Daarbij was het prettig om te merken dat de consultant bevlogen was en een positieve energie aan het project gaf. Lastiger was het dat de enorm hoge ambities ervoor zorgden dat we niet zo snel de resultaten konden behalen als gewenst. Arteria toonde zich daarin flexibel en zocht de ruimte voor de uitloop binnen het contract. Een partij die in alle opzichten meedenkt dus.”

Altijd op de hoogte!

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikklingen.

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.