035 629 5963

Martin Groesz
De Forensische Zorgspecialisten – voorzitter Raad van Bestuur

“Goed in resultaat concretiseren”

“De mannen die Arteria leiden zijn twee gedreven kerels met een hoog kwaliteitsstreven. Dat heeft een positief effect op zowel de productiviteit als op de resultaatgerichtheid,” vertelt Martin Groesz (1965), voorzitter van de Raad van Bestuur van De Forensische Zorgspecialisten (voorheen de Van der Hoeven Stichting). “Een integrale benadering, brede oriëntatie en conceptueel kunnen denken, zijn daarbij sterke kanten. En niet onbelangrijk: ze zijn erg productief.”

“Arteria leverde een bijdrage aan de planvorming en implementatie van onze organisatieontwikkeling. Daarnaast ondersteunen ze ons op enkele projecten, zoals de invoering van intranet en de procesoptimalisatie. De adviseurs werken snel en zijn makkelijk in het contact. Daarbij zorgen ze dat de projecten goed verlopen. Voor de procesoptimalisatie is de ontvankelijkheid in de organisatie niet heel groot. Toch vordert dat project prima.

De mensen van Arteria weten de plannen als geen ander over te brengen. Presentaties zijn altijd helder en zien er goed uit. Daarbij zijn ze niet alleen gericht op het resultaat, ze weten dat resultaat ook te concretiseren. En dat is waar het uiteindelijk om gaat.”

Altijd op de hoogte!

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen.

schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikklingen.

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.