035 629 5963

Jaarevent Deltaplan Dementie 2018 (nov ’18)

De Kunst van Samen, dat is het motto van de 5e editie van het Jaarevent Deltaplan Dementie dat op 19 november aanstaande plaats vindt. De aanmeldingen zijn reeds geopend. Sinds 2014 is het Deltaplan Dementie Jaarevent de jaarlijks terugkerende ontmoetingsdag voor professionals uit het dementie-veld. Ook in 2018 is ontmoeting en inspiratie de grondslag voor het Jaarevent. Vertegenwoordigers van bedrijven en onderwijsinstellingen, beleidsmakers, zorgprofessionals, onderzoekers, zorgverzekeraars en aankomende professionals ontmoeten elkaar op deze dag, doen kennis op, delen kennis, halen resultaten op, inspireren elkaar en vinden samenwerkingsvormen. Ook Arteria zal als lid van Deltaplan Dementie aanwezig zijn op deze dag en een workshop verzorgen getiteld “Waarde toevoegen aan de reis van de cliënt“.

Tijdens deze workshop gaan we met deelnemers in gesprek over onze ervaringen met het opstellen van een ‘cliëntenreis’. Dit is een methodiek die Arteria Consulting ontwikkelde om de cliënt echt centraal te stellen en zo gezamenlijk het zorgproces te verbeteren. Vragen als hoe voeg je daadwerkelijk waarde toe voor de cliënt en hoe verbeter je als organisatie of als netwerk van organisaties de zorg voor mensen met dementie staan centraal in deze workshop.

De kosten voor deelname bedragen 62,50 voor niet-leden. Meer informatie en de mogelijkheid voor aanmelden staan op de website van Deltaplan Dementie. Aanmelden kan tot 9 november.

Wellicht tot de 19e!

Reageer op dit bericht

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.