035 629 5963

Interview met ‘nieuwkomers’ Pauline en Emile (nov ’17)

Pauline en Emile zijn inmiddels 2 maanden aan het werk bij Arteria, een goed moment om te horen hoe zij de opstart ervaren. Beide zijn al ingezet op projecten en hebben de eerste kennismakingen met collega’s, het Arteria netwerk en het werkveld achter de rug.

Aan Pauline:Waarom ben je bij Arteria komen werken?”

Ik heb al jaren een passie voor de zorgsector. Het is me met de paplepel ingegoten en ik ben zelf van huis uit ook zorgverlener. Vanuit het werken in de zorg zag ik waar verbeterpunten lagen en zag daardoor veel kansen. Met die gedachte ben ik achter de zorg gaan werken. De complexiteiten aan de achterkant van  de zorg maken het werk interessant en dynamisch. Als adviseur kun je op breed  niveau een bijdrage leveren aan de Nederlandse zorgsector waarbij de cliënt en zorgaanbieder centraal moeten staan. Arteria is een kleine partij, maar eentje met een groot hart voor de zorgsector.

Wat valt je op na de eerste maand?

De diversiteit aan projecten en inhoudelijke kennis van collega’s. Maar ook de passie waarmee projecten worden opgepakt. Als je hulp nodig hebt staat een Arteriaan altijd voor je klaar. De eerste maand was even pittig, er komt een hoop nieuwe informatie op je af. Maar door de collega’s en samenwerkingspartners was het goed te doen en leerzaam!

Wat zul jij gaan bijdragen aan het team? 

Met mijn inhoudelijke kennis van de zorg, bedrijfsvoering en informatiemanagement wil ik partijen samenbrengen en processen optimaliseren. Arteria en ik completeren elkaar, en samen sta je immers sterker.

Aan Emile:Waarom ben je bij Arteria komen werken?”

Als econoom in de zorg maak ik mij sterk voor robuuste financiering van goede zorg. Dat doe ik door zorgprofessionals en financials te spreken en hen samen verder te brengen. In tijden van marktwerking staat deze relatie regelmatig onder druk. Bij Arteria Consulting komt mijn passie voor de zorg en het verbinden van de zorg samen. Daarbij geven we niet alleen advies, maar kunnen we ook helpen bij de implementatie. We staan voor wat we adviseren.

Wat valt je op na de eerste maand?

Al in mijn eerste maand krijg ik daarin alle vrijheid én steun die ik wil. We zijn een klein adviesbureau, maar hebben veel kennis in huis. Bij iedereen is er de wil om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Als adviseurs zijn we vaak bij klanten, maar samen vormen we een hechte club, waarin we stevig discussiëren en nog veel harder samen lachen.

Wat zul jij gaan bijdragen aan het team? 

Ik hoop de komende jaren een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Arteria en haar klanten op het gebied van strategievorming en financiering. Hierbij kan ik terugvallen op mijn analytische vaardigheden en mijn jarenlange ervaring aan de onderhandelingstafel namens zorgaanbieder en zorgverzekeraar. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met de collega’s van Arteria mooie resultaten kan behalen voor onze opdrachtgevers.

Reageer op dit bericht

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.