035 629 5963

Even voorstellen: Collega Kees

Collega Kees Telder is in 2019 in dienst getreden bij Arteria Consulting. Op zijn persoonlijke pagina vind je meer informatie over Kees en wat zijn ervaringen zijn tot dusver. Hieronder vertelt hij waarom hij de overstap heeft gemaakt naar Arteria en wat zijn ervaringen met Arteria zijn tot op heden. 

Waarom ben je bij Arteria komen werken?
De voorliefde voor het verbeteren van onze gezondheidszorg die ik vind in de werkwijze van de collega’s van Arteria, sluit mooi aan op de ambitie en de portefeuille Zorg, Welzijn en Armoedebestrijding die ik had als wethouder. Arteria is een relatief kleine organisatie met veel jong talent waar ik zelf ook weer nieuwe inzichten kan opdoen naast het overdragen van mijn eigen kennis en ervaring. Met een gecombineerde ervaring uit zowel de gezondheidszorg als het sociaal domein, ben ik een groot voorstander van participatieve ontwikkeltrajecten. Mensen laten meedenken en meedoen in veranderingen. Dit geldt voor verandertrajecten in de gezondheidszorg, maar ook in de samenleving. Als ervaren adviseur werk ik niet graag van achter een bureau, maar juist liever op locatie of met een breder perspectief aan instellingen of overheden. De projecten van Arteria bieden mij deze mogelijkheid.

Wat valt je op na deze eerste 2 maanden?
Na twee maanden bij Arteria valt mij vooral op dat het een team is. Hulp wordt gemakkelijk gevraagd en geboden, evenals het ondersteunen met kennis en ideeën. Achtergronden zijn divers. Alle collega’s zijn druk binnen een grote diversiteit aan opdrachten. De sfeer is goed en collegiaal, met veel vrijheden om je opdracht(en) in te vullen. Er wordt veel gediscussieerd over actuele onderwerpen en veel gelachen. Ik voel me er prima thuis.

Wat ga jij bijdragen aan het team?
Ik hoop de komende periode een zinvolle bijdrage aan het team en de organisatie te kunnen leveren op het gebied van innovatieve samenwerking tussen de verschillende zorgwetten in de samenleving. Vanuit de zorgvraag van burgers is er nog veel te winnen, zowel op het gebied van organisatie als van samenwerking en kwaliteit. Met mijn ervaring moet het lukken om partijen bij elkaar te krijgen om op deze inhoud een stap voorwaarts te maken. Samen met mijn collega’s bij Arteria gaat het lukken om nieuwe inzichten te ontwikkelen en opdrachtgevers een goed resultaat te brengen!

Behoefte om eens met Kees te sparren over een vraagstuk binnen uw organisatie? Neem contact op, hij staat u graag te woord. 06 133 893 60 /Kees.Telder@arteriaconsulting.nl 

Reageer op dit bericht

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.