035 629 5963

BDO neemt Arteria Consulting over

Arteria Consulting en BDO hebben een overnameakkoord bereikt. Door deze overname versterken beide labels de marktpositie in de zorg en kan Arteria haar klanten een nog breder pallet aan diensten aanbieden.

Nico Baas (mede-oprichter en managing partner Arteria): “Met ons diverse en bevlogen team hebben we de afgelopen 15 jaar heel mooie projecten gedaan voor de zorgsector. We hebben onze opdrachtgevers op de meest uiteenlopende vraagstukken geadviseerd en bijgestaan: strategie, organisatie, onderzoek en Data en Technologie. Als middelgroot adviesbureau bleven er echter onderdelen waarop wij onze klanten niet konden bedienen en dat sloot niet aan op onze ambitie. Daarom wilden we onze marktpositie verder versterken en het team uitbreiden. Deze kans krijgen wij nu met BDO. In BDO hebben wij een perfecte partner gevonden. Zowel qua cultuur als portfolio zijn beide organisaties mooi complementair aan elkaar. Door de overname voorzie ik een grote gezamenlijke slagkracht. Er ontstaat nu een team van zo’n vijftig adviseurs, waarmee we de hele zorgmarkt met een breed pallet van diensten kunnen helpen.”

Het label Arteria Consulting blijft de komende jaren van kracht. Arteria verhuist begin 2020 naar het pand van BDO in Utrecht.

Heeft u vragen over dit nieuwsbericht? Aarzel niet en neem rechtstreeks contact op met Nico Baas via nico.baas@arteriaconsulting.nl

v.l.n.r. Martijn Mallie, Dick den Braber (Vz. RvB BDO), Nico Baas

Reageer op dit bericht

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.