035 629 5963

Arteria verbreedt partnership en adviesteam (jan ’17)

Oprichters en managing partners Martijn Mallie en Nico Baas hebben Cor Calis en Marcel Dopper met ingang van januari 2017 benoemd tot partner, waarmee het partnership van Arteria stevig wordt bestendigd.

Cor, voorheen onder andere Directeur Zorg en Allianties bij het Flevoziekenhuis, richt zich voornamelijk op samenwerking binnen de zorgketens met het Accountable Care model als design. Zijn ruime ervaring in de bestuurskamer bij onder meer het Havenziekenhuis, maakte het een logische keuze om hem bij het partnership te betrekken. Cor is sinds januari 2016 in dienst bij Arteria.

Marcel, in dienst bij Arteria sinds 2009, maakt al langer deel uit van het management. Door zijn toetreding tot het partnership verzekert Arteria zich van een langdurige samenwerking met een autoriteit op het gebied van sturen op kwaliteit, gehandicaptenzorg, governance en financieel beleid.

Naast de verbreding van het partnership is het adviesteam van Arteria per januari 2017 uitgebreid met 2 nieuwe adviseurs, Mischa Buter en Lisanne Puijk.

Mischa heeft na haar studies Psychologie en Sociologie te Groningen als beleids- en bestuursadviseur gewerkt bij zorgconcern Espria. Eerder heeft zij als project- en beleidsmedewerker Sociaal Domein gewerkt bij Gemeente Alkmaar.

Lisanne heeft, na het behalen van haar Master te Wageningen onderzoek gedaan bij het UMCU en de Yulius Academie, waarna zij actief is geworden binnen het sociaal domein te Rotterdam.

De komst van deze adviseurs betekent een brede aanvulling op de kennis en ervaring die Arteria inzet om de ambities van haar opdrachtgevers inhoud te geven.

Reageer op dit bericht

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.