035 629 5963

E-health week 2019

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept vernieuwen, sporten met een trainings-app of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkeling van uw baby volgen, terwijl de gynaecoloog realtime meekijkt vanuit het ziekenhuis. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen.

Daarom organiseren ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en een aantal hoofdpartners van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Activiteitenkalender
De website www.ehealthweek.net is het centrale punt van de e-healthweek 2019. Deelnemende organisaties organiseren onder het logo van de e-healthweek verschillende activiteiten gericht op de eigen doelgroepen: medewerkers, leveranciers, patiënten et cetera. Er is daarmee niet 1 centrale plaats waar de e-healthweek plaatsvindt. De activiteiten variëren van communicatiemomenten en –middelen gericht op bewustwording tot bijeenkomsten om kennis te delen. Interesse om bij een activiteit aanwezig te zijn? Kijk voor activiteiten, locaties en aanmelding op de website: www.ehealthweek.net

De programma´s Medmij, PROVES en gespecificeerde toestemming waar Arteria een bijdrage aan levert zijn onderdeel van de digitale ondersteuning in de zorg. Voor vragen over deze programma´s kunt u contact opnemen met Arteria voor meer informatie.

Datum:21-26 januari 2019

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.