035 629 5963
Sander van der StratenAdviseur

  Sander van der Straten (1991) studeerde Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam waarbij hij in zijn masterthesis ‘zelfsturing in de thuiszorg’ onderzocht.

  Als HR adviseur bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie deed hij ervaring op met de bedrijfsvoering van een startend en explosief groeiend topklinisch centrum. Daarna ervoer hij binnen een VVT instelling de dynamiek en uitdagingen van een organisatie die aan het herpositioneren is.

  “Na een aantal jaar bij zorgaanbieders te hebben gewerkt is één ding mij duidelijk geworden, de zorg is een prachtige sector waarin door enorm veel gedreven mensen met plezier wordt gewerkt. Ontwikkelingen volgen elkaar echter snel op en veranderingen hebben vaak ingrijpende gevolgen.

  Als adviseur haal ik voldoening uit complexe situaties waarbij we met elkaar tot de kern van het probleem komen en vervolgens het proces verbeteren. Door het in samenhang analyseren van zorgprocessen en informatiestromen draag ik bij aan het komen tot de juiste keuzes. Deze verbindende rol leidt tot gedragen oplossingen waarna ik als adviseur in feite niet meer nodig ben.”

  “Bij Arteria werken adviseurs met de wil en passie om de zorgsector structureel te verbeteren. Al behoort de Nederlandse zorg tot de beste ter wereld, er blijven nog genoeg mogelijkheden over om verbinding en samenwerking in de zorg te stimuleren.

  Binnen Arteria beschikken we over veel kennis en ervaring, de adviseurs hebben uiteenlopende achtergronden en expertise. Hierdoor kunnen adviseurs elkaar helpen, maar ook kritisch bevragen en zo het beste uit elkaar naar boven halen. Dit alles in gezamenlijkheid en ten behoeve van de klant.”

  Publicaties en blogs

  Mijn collega’s

  Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.