035 629 5963
Sander van der StratenAdviseur

  Sander van der Straten (1991) studeerde Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam waarbij hij in zijn masterthesis ‘zelfsturing in de thuiszorg’ onderzocht.

  Als HR adviseur bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie deed hij ervaring op met de bedrijfsvoering van een startend en explosief groeiend topklinisch centrum. Daarna ervoer hij binnen een VVT instelling de dynamiek en uitdagingen van een organisatie die aan het herpositioneren is.

  Vraagstukken als het verbeteren van de samenwerking tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars of het verminderen van de administratieve lasten voor zorgprofessionals, hier loopt Sander warm voor.

  “Na een aantal jaar bij zorgaanbieders te hebben gewerkt is één ding mij duidelijk geworden, in de zorg werken gedreven professionals maar zijn ook nog de nodige uitdagingen. Ontwikkelingen volgen elkaar echter snel op en veranderingen hebben vaak gevolgen voor meerdere partijen.

  Als adviseur haal ik voldoening uit complexe situaties waarbij we met elkaar tot de kern van het probleem komen en vervolgens de samenwerking verbeteren. Deze verbindende rol leidt tot gedragen oplossingen waarna ik als adviseur in feite niet meer nodig ben en partijen zelf verder kunnen.”

  “Bij Arteria werken adviseurs met de wil en passie om de zorgsector structureel te verbeteren. Juist de verbinding tussen onderzoek, advies en implementatie draagt bij aan onze dienstverlening en het succes van de klant. Daarnaast beschikken we over veel kennis en ervaring van uiteenlopende zorgsectoren.

  Ook al behoort de Nederlandse zorg behoort tot de beste ter wereld, er blijven nog genoeg mogelijkheden om met elkaar mooie projecten te doen en verbinding tot stand te brengen.”

  Publicaties en blogs

  Mijn collega’s

  Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.