035 629 5963
Robin SchepersStagiair

  Robin Schepers (1994) studeert Biologie aan de Rijksuniversiteit Groningen met een major in Gedrag- & Neurowetenschappen. In zijn Master combineert hij zijn kwantitatieve studie met een track in Science, Business & Policy. De komende periode doet hij zijn afstudeerscriptie “Accountable Care in Nederland” bij Arteria.

   

  “Ik wil graag alles begrijpen. Iets is voor mij pas af wanneer het wetenschappelijk bewezen is. Ik benader vragen en uitdagingen dan ook graag kritisch en objectief. Tijdens mijn studie heb ik deze manier van werken goed kunnen doorontwikkelen. Aan mij nu de taak om mijn vaardigheden te gaan omzetten in tastbare acties om zo concrete veranderingen in gang te zetten in de maatschappij.”

  “Voor mijn afstudeerscriptie heb ik bewust gekozen voor een vraagstuk uit de zorgsector. De complexiteit van het speelveld en alle stakeholders is intrigerend en het mogen bijdragen aan de maatschappelijke zorgopdracht waar wij met zijn allen verantwoordelijk voor zijn, zie ik als een mooie uitdaging. Het onderzoek naar de implementatiemogelijkheden van Accountable Care in Nederland dat Arteria mij gevraagd heeft uit te voeren past naadloos bij de ambitie en de vraag die ik mezelf stel: hoe kunnen we de zorg in Nederland verduurzamen en hoe kunnen we haar zo inrichten en organiseren dat we de zorg kwalitatief hoog én betaalbaar houden? Door toepassing van verschillende analyses en gesteund door de inzichten van de adviseurs van Arteria, ga ik onderzoeken waar de mogelijkheden voor ons land liggen.”

  Publicaties en blogs

  Mijn collega’s

  Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.