035 629 5963
Rob van ErpGeassocieerd adviseur

Rob van Erp (1971) studeerde bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij werkte voor een groot organisatie adviesbureau, bij banken op internationaal niveau en als Hoofd Risk, Compliance en Fraude bij een grote zorgverzekeraar. Rob is docent risicomanagement voor zowel de UvA als het Actuarieel Instituut.

“Ondernemingen in de zorg staan bloot aan een grote variëteit aan risico’s; politieke risico’s, financiële risico’s, risico’s uit zorgprocessen, informatie beveiligingsrisico’s en nog veel meer. Het zijn risico’s die de doelstelling van een zorginstelling kunnen bedreigen en het is daarom van belang om zicht te hebben op die risico’s. Niet op alle risico’s in gelijke mate, maar op de juiste risico’s met de juiste aandacht. Dat vraagt om een gestructureerde en integrale blik. Dat is mijn vak.”

“Al meer dan 20 jaar help ik organisaties op een gestructureerde manier de relevante risico’s te beheersen, als adviseur en als eindverantwoordelijke. Het wegnemen of reduceren van risico’s maakt dat een onderneming eerder zijn doelen kan bereiken. Risicomanagement heeft daardoor een toegevoegde waarde. Die breng ik graag in.”

Publicaties en Blogs

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.