035 629 5963
Rene MeijerAdviseur

René Meijer (1986) studeerde Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Als projectleider bij DBC-Onderhoud en het Spaarne Gasthuis deed René ruime ervaring op met registratie, ICT en financiering in de zorg. Hierbij heeft René kennis van de ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, forensische zorg en geriatrische revalidatie geneeskunde.

“In Nederland werken ontzettend veel enthousiaste mensen samen aan de juiste zorg voor een patiënt. Hierbij is de gezondheidszorg continue in beweging op weg naar verbetering; denk aan wijzigingen op het gebied van behandelingen, financiering en wet- en regelgeving.

Het blijft uitdagend om samen verbeteringen door te voeren én ook kritisch te blijven, want leiden alle beweging wel tot verbetering? Met mijn kennis op gebied van registratie, ICT en financiering ben ik altijd op zoek naar verbeteringen in de zorg. Dit doe ik niet alleen, maar samen met anderen, want samen kom je altijd tot meer inzichten.”

Publicaties en blogs

MedMij gaat live! (nov ’18)

Het MedMij programma gaat de komende tijd samen met het proof-of-concept initiatief PROVES bij drie regionale initiatieven een gecontroleerde livegang van gegevensuitwisseling tussen Xis’sen en [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.