035 629 5963
Pauline WillemseAdviseur

nk

Pauline Willemse (1989) studeerde Fysiotherapie aan Thim van der Laan, gevolgd door een pre-master Orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Ze zag meer uitdaging achter de schermen van de zorg dan aan de voorkant als zorgverlener. Om meer in de richting te gaan van gezondheidswetenschappen, beleid en management volgde ze een Post-Bachelor Bedrijfskunde. Met deze ambitie is ze bij VECOZO terecht gekomen waar ze veel met zorgverzekeraars en ketenpartners heeft samen gewerkt. Ze heeft zowel kennis van de zorg als van informatiemanagement.

“Aan de achterkant van de zorg valt nog steeds veel te bereiken. Niet alleen de kwaliteit van het leveren van de zorg is belangrijk, maar vooral ook de kwaliteit van alle processen die achter het leveren van zorg schuil gaan. Ik wil graag op ieder niveau in de zorg de samenwerking stimuleren. Zodat we uiteindelijk met zijn allen tot afspraken komen die ten goede komen aan het verlenen van goede zorg aan de cliënt.”

“Een zorgaanbieder wil het grootste gedeelte van zijn behandeltijd met de patiënt bezig zijn en niet met alle processen er omheen. Veel van deze processen kunnen efficiënter en zonder verlies van tijd en kwaliteit worden ingericht. Met mijn inhoudelijke kennis van de zorg, bedrijfsvoering en informatiemanagement wil ik partijen samenbrengen en processen optimaliseren. Want samen staan we immers sterker.”

Publicaties en blogs

MedMij gaat live! (nov ’18)

Het MedMij programma gaat de komende tijd samen met het proof-of-concept initiatief PROVES bij drie regionale initiatieven een gecontroleerde livegang van gegevensuitwisseling tussen Xis’sen en [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.