035 629 5963
Mischa ButerAdviseur

Mischa Buter (1989) studeerde arbeids- en organisatiepsychologie en medische sociologie in Groningen. Na haar studies deed ze ervaring op binnen het gemeentelijk sociaal domein en bij zorgconcern Espria. Ze heeft brede zorginhoudelijke kennis van de wijkverpleging, wet- en regelgeving en financiering van de ouderenzorg.

“Bij iedere organisatie waar ik kom, werken betrokken mensen aan kwalitatief goede zorg. Ik raak geïnspireerd door een verpleegkundige die gepassioneerd vertelt over professionalisering van haar vak, of wanneer een zorgverzekeraar zich wil inzetten voor administratieve lastenverlichting. Iedereen die in of voor de zorgsector werkt, probeert dat zo goed mogelijk te doen. Waarom heerst dan toch veelal het beeld dat het slecht gaat met de zorg in Nederland? En wijzen we daarvoor vaak naar andere organisaties of instituties? Voor mij als adviseur een heel interessant vraagstuk. Zonder het direct te beantwoorden denk ik dat er veel te verbeteren valt als er meer verbindingen worden gemaakt tussen organisaties en individuen binnen de zorg. Hierdoor creëer je inzicht in andermans beeldvorming en het geeft je de mogelijkheid vanuit andermans perspectief naar dezelfde sector te kijken.

Tegelijk is dit een mooie kans om processen niet alleen voor je eigen organisatie efficiënter in te steken, maar óók voor het grotere geheel. Zo kunnen we als zorgsector met elkaar groeien en samen laten zien dat er ook heel veel wél goed gaat.

Binnen Arteria werken adviseurs die iedere dag bezig zijn de verbinding tussen organisaties in de zorg te stimuleren. Ieder met een andere achtergrond, maar wel met dezelfde drive om de zorg te verbeteren. Daarnaast is het gewoon een heel leuke club van mensen waar ik met enorm veel plezier deel van uitmaak!”

Publicaties en blogs

Pgb: Jungle of uitkomst? (feb ’18)

Cliënt aan het woord De afgelopen jaren is het persoonsgebonden budget (oftewel het pgb, een budget waarmee door de cliënt zelf zorg kan worden ingekocht) regelmatig negatief in het nieuws [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.