035 629 5963
Mischa ButerAdviseur

Mischa Buter (1989) studeerde psychologie en sociologie in Groningen. Ze startte haar carrière binnen het gemeentelijk sociaal domein en werkte vervolgens bij zorgconcern Espria. Sinds begin 2017 is ze werkzaam bij Arteria, waar ze onder andere inhoudelijke onderzoeks- en adviesopdrachten doet voor de wijkverpleging, langdurige zorg en de ggz.

“Hoe we de zorg in Nederland met elkaar geregeld hebben vind ik enorm interessant en vol tegenstrijdigheden. Het is kwalitatief goed in vergelijking met andere landen, moeilijk te meten qua effectiviteit, moet dichtbij de burger georganiseerd worden, goedkoper, en dat met een veelheid aan instituties die allemaal andere taken en belangen hebben. Juist daarom ben ik gaan werken bij Arteria. Ik kan hier mijn opleidingsachtergrond, kennis van de sector en open grondhouding gebruiken om mensen en organisaties te verbinden en te sturen op verbetering en efficiëntie. Voor mij start verbetering met het willen begrijpen van hoe de ander werkt en vooral kritisch te kijken naar wat je zelf anders kunt doen.”

“Er valt veel te verbeteren als er inzicht komt in andermans beeldvorming. Het zou zo mooi zijn als we resultaten niet alleen voor de eigen organisatie willen behalen, maar inzetten op het grotere geheel. Zo kunnen we als zorgsector met elkaar groeien en samen laten zien dat er ook heel veel wél goed gaat.
Binnen Arteria werken adviseurs die iedere dag bezig zijn de verbinding tussen organisaties in de zorg te stimuleren. Ieder met een andere achtergrond, maar wel met dezelfde drive om de zorgsector te verbeteren. Daarnaast is het gewoon een heel leuke club van mensen waar ik met enorm veel plezier deel van uitmaak!”

Publicaties en blogs

Inkoopvergelijking 2020 ggz

Zorgverzekeraars hebben net als ieder jaar op 1 april de contouren van het inkoopbeleid gepubliceerd. Wij hebben de beleidsstukken gebundeld tot een compacte vergelijking voor de ggz. Dit biedt [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.