035 629 5963
Mira WestenbroekAdministratief medewerkster

Mira Westenbroek
Administratief medewerkster

Mira Westenbroek (1967) volgde een bankgerelateerde hbo-opleiding in de tijd dat ze voor het bankwezen werkte. Hier was ze onder meer relatiebeheerder, financieel adviseur en vestigingsmanager. Sinds de oprichting versterkt ze Arteria als backoffice-medewerker, waardoor de adviseurs de klanten optimaal kunnen bedienen.

“Van administratie tot boekingen en van personeelszaken tot research; ik beheer de hele backoffice. Zo zorg ik ervoor dat mijn collega’s onze klanten optimaal kunnen bedienen. Of het nu gaat om een toelichting op een factuur of een vraag over vakantiedagen. Daarbij wil ik altijd alles op orde hebben en ben ik het liefst volledig bijgewerkt. Dat blijft een uitdaging, want we zijn een dynamisch bedrijf in een enerverende markt.

Arteria is daarnaast een heel warm bedrijf. De adviseurs hebben een warm hart voor de klanten, voor collega’s en vooral voor de zorg. Daar ligt echt hun ziel en zaligheid; dat maakt het een heerlijk bedrijf om voor te werken”.

Publicaties en blogs

Inkoopvergelijking 2021

Ook dit jaar hebben de zorgverzekeraars op 1 april weer de contouren van het inkoopbeleid gepubliceerd. Wij verzorgen, net als ieder jaar, een compacte vergelijking met daarin alle beleidsstukken [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.