035 629 5963
Martijn MallieManaging partner

Martijn Mallie (1972) studeerde Bedrijfskunde van de Financiële Sector aan de VU Amsterdam en deed ruim tien jaar advieservaring op bij KPMG Consulting.

In 2005 richtte hij met Nico Baas Arteria op om zijn bijdrage te leveren aan de professionalisering van de zorg. Als programma- en projectmanager pakt hij grote organisatie- en procesverbetertrajecten op.

“We bouwen graag duurzame relaties op met onze klanten. Dat zorgt ervoor dat we een wezenlijke bijdrage kunnen leveren.

We kennen dan niet alleen de sector en de processen, maar ook de specifieke situatie van de klant. Daardoor zijn we binnen een project direct van toegevoegde waarde.

Wanneer ik tevreden ben? Als we een complexe situatie relatief probleemloos tot een goed einde brengen. Waarbij we een resultaat behalen dat de klant enthousiast maakt. Ik vind het daarbij belangrijk dat we dat resultaat soepel bereiken. Natuurlijk moet je vaak wat hobbels nemen in een traject, maar ik wil zowel inhoudelijk als relationeel een goed resultaat neerzetten. Dat past bij een partij die verbindt in de zorg. Overigens is dat ook typerend voor Arteria. We zijn een club die maximaal betrokken is bij de klant, omdat onze passie in de zorg ligt. En dat zien klanten terug in de kwaliteit van ons werk”.

Publicaties en blogs

Inkoopvergelijking 2021

Ook dit jaar hebben de zorgverzekeraars op 1 april weer de contouren van het inkoopbeleid gepubliceerd. Wij verzorgen, net als ieder jaar, een compacte vergelijking met daarin alle beleidsstukken [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.