035 629 5963
Mark BrorensGeassocieerd adviseur

Mark Brorens ( 1960) studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en heeft bij diverse koepelorganisaties van zorgverzekeraars onderhandeld en beleid gemaakt in zowel de 1e als 2e lijn. Daarnaast heeft hij zowel in de inkoop als de commercie gewerkt bij een grote zorgverzekeraar. In diverse directiefuncties heeft hij zich gericht op het meer marktgericht laten werken van organisaties o.a. door het doorontwikkelen van het aanbod.

“Om de gevolgen van veranderingen in de financiering van de zorg te kunnen inschatten moet je soms over je muren heen stappen en je eigen aanbod bekijken met de ogen van je aanstaande gespreks- en contractpartners. Als het goed is zie je dan niet alleen bedreigingen maar ook kansen voor je organisatie. Daarna kun je bepalen in welke richting de organisatie zich moet ontwikkelen.

Ik kan organisaties helpen met het van buitenaf naar het aanbod van de organisatie kijken en daarmee ondersteuning bieden bij het keuzeproces dat je organisatie daarna moet gaan doorlopen om tot verbeteringen te komen.”

Publicaties en blogs

Pgb: Jungle of uitkomst? (feb ’18)

Cliënt aan het woord De afgelopen jaren is het persoonsgebonden budget (oftewel het pgb, een budget waarmee door de cliënt zelf zorg kan worden ingekocht) regelmatig negatief in het nieuws [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.