035 629 5963
Marjanne RoëlGeassocieerd adviseur

Marjanne Roël (1977) studeerde Sociale Wetenschappen aan de VU. Geboeid door sturings- en  energievraagstukken in organisaties, volgde zij aanvullend diverse opleidingen rondom thema’s als leiderschap, reflectie, kwaliteitsmanagement & beweging. Marjanne heeft uitgebreide ervaring in de zorg. Van het draaien van 24-uurs diensten tot aan manager kwaliteit. Van stafmedewerker tot aan co- creatie in de praktijk door hard te lopen met cliënten op weg naar de Dam tot Dam. Sinds 2016 is zij zelfstandig adviseur en ondernemer.

“Ik ben een organisatieontwikkelaar op hardloopschoenen. Huh? Ja. Echt.. Slimme kilometers maken: dit is a way of life geworden. Mijn roots en specialisatie liggen in de zorg, een sector die gekenmerkt wordt door voortdurende beweging. Ik ben altijd op zoek naar de energie van mensen in organisaties om van daaruit (kwaliteitssystemen) te vitaliseren. Met de goede energie de dingen goed doen. Flow creëren en daardoor versnellen.”

 

“Met een systematische aanpak, aandacht voor de menskant (emotie, motivatie en gedrag), het proces en de ontwikkeling zelf, begeleid ik organisaties op weg. Ik gebruik de kracht van hardlopen, bewegen en ademhaling als metafoor én letterlijk om prestaties of verandertrajecten te realiseren.

Mijn samenwerking met Arteria is niet verwonderlijk. Arteria is een noodzakelijke verbinding om vitaal te zijn. En het is gewoon een heel leuke club specialisten en generalisten waar ik graag onderdeel van uitmaak. Met humor, reflectie, wederzijdse kennisdeling en waardering wordt gewerkt aan het verbeteren van de zorg. Samen kom je verder.”

Publicaties en blogs

MedMij gaat live! (nov ’18)

Het MedMij programma gaat de komende tijd samen met het proof-of-concept initiatief PROVES bij drie regionale initiatieven een gecontroleerde livegang van gegevensuitwisseling tussen Xis’sen en [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.