035 629 5963
Marcel DopperPartner

Marcel Dopper (1970) studeerde aan de Universiteit Maastricht af als bedrijfseconoom en volgde de postdoctorale opleiding Master of Health Administration aan de Universiteit Tilburg.

Hij deed ervaring op bij zowel zorgverzekeraars, brancheorganisaties als zorgaanbieders. Zo was Marcel zorginkoper bij Zilveren Kruis, ontwikkelde hij landelijk beleid voor ziekenhuizen en specialisten, was hij hoofd Planning & Control bij UMC Utrecht en directiesecretaris bij Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.

“Ik stap graag in complexe trajecten waar klanten tegenop zien. In zo´n traject kunnen analyseren waar de pijn zit en zorgen voor een resultaat waar ze niet op durfden te rekenen; dat geeft echt een kick.

Het is prettig om zaken helder in kaart te brengen, zodat mensen op basis van jouw input een goed besluit kunnen nemen. Omdat je iets wat heel complex is hanteerbaar hebt gemaakt. Dat doe ik met zo veel plezier, dat ik er niet over denk als werk.

Omdat we samen zo veel ervaring hebben in de sector, voegen we met Arteria echt iets toe. We kennen de complexe zorgsector, weten wat er speelt. Daardoor leveren we meerwaarde.

En als je ons in huis haalt, geldt: ‘What you see is what you get’. Geen snelle auto’s, geen dure pakken, maar superprofessionele adviseurs met passie voor zorg die de klus willen klaren”

Publicaties en blogs

Arteria doceert! (dec ’16)

De Hogeschool Utrecht is gestart met een post-bachelor cursus Bedrijfskunde in Zorg. Arteria verzorgt de module Financiering in de Zorg. Marcel Dopper en Jacco Aantjes nemen u mee in het [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.