035 629 5963
Marc HoekstraGeassocieerd adviseur

Marc Hoekstra (1973) studeerde Beleid in de Geestelijke Gezondheiszorg aan de Universiteit van Utrecht. Aanvullend heeft hij de post-HBO opleiding Begeleid werken/Indivduele Traject Begeleiding gevolgd en zijn Prince2 Foundation behaald. Voordat hij adviseur werd, werkte Marc bij Roads als beleidsmedewerker, manager zorgadministratie en manager bedrijfsvoering. Zijn loopbaan is begonnen bij TWCA Arbeidsintegratie als re-integratiecoach.

“De gezondheidszorg in al haar facetten heeft mij altijd geboeid en ik kan inmiddels ook zeggen dat ik veel van die facetten heb leren kennen. Ik houd van trajecten waar stakeholders moeten leren samenwerken ten behoeve van de klant, ondanks verschillende belangen en achtergronden. Als adviseur neem ik niet alleen mijn kennis en ervaring mee, maar ook een zekere mate van onafhankelijkheid.

Gecombineerd met mijn aandacht en respect voor de verschillen kan ik scherpe analyses maken waarmee het gedeelde punt wordt gevonden waardoor de neuzen dezelfde kant opgaan. Het geeft zo’n energie als alle aanwezige kennis, ervaring en professionaliteit positief en optimaal wordt ingezet om het gewenste resultaat te bereiken én, in veel gevallen, te overtreffen.

Dat is ook exact waar Arteria en ik elkaar in vinden: een team van professionals met zoveel passie, kennis en ervaring dat 1 + 1 écht 3 is.”

Publicaties en blogs

MedMij gaat live! (nov ’18)

Het MedMij programma gaat de komende tijd samen met het proof-of-concept initiatief PROVES bij drie regionale initiatieven een gecontroleerde livegang van gegevensuitwisseling tussen Xis’sen en [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.