035 629 5963
Malou van BentumAdviseur

Malou van Bentum (1985) studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap met als master Organisaties, Verandering & Management. Ze studeerde af op de samenwerking binnen de Spoedpost Zuidoost Brabant.

Als business controller in het UMCU en beleidsmedewerker in het St. Antonius Ziekenhuis deed Malou ervaring op met registratieprocessen, financiering in de zorg, organisatieverandering en procesoptimalisatie (lean six sigma).

“Binnen de gezondheidszorg draait alles om de patiënt; van facilitaire dienst tot specialist. De patiënt staat centraal en dat is het bijzondere aan deze dynamische sector. Structureel bijdragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg, dat is waar ik naar streef.

Ik houd me graag bezig met vraagstukken rondom hoe het beter kan, voor zowel medewerkers als patiënten. Mijn drijfveer is het optimaliseren van de processen in de zorg, zodat de zorgverlener zijn werk kan doen zoals het bedoeld is.”

“Vraagstukken en plannen met elkaar delen vergroot de kans op succes. Arteria is hierin, met haar brede ervaring en diversiteit aan adviseurs, een onmisbare verbindende schakel.

Binnen Arteria houd ik mij voornamelijk bezig met procesoptimalisatie, organisatieverandering en kwaliteit.”

Publicaties en blogs

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.