035 629 5963
Lisanne PuijkAdviseur

Lisanne Puijk (1989) studeerde Voeding en Gezondheid aan de Universiteit van Wageningen met als master epidemiologie en publieke gezondheid. Lisanne verbreedde haar horizon in het Rotterdams welzijn, waar zij de invoering van de wijkteams heeft meegemaakt. Met haar brede interesse in de zorg was een overstap naar Arteria dé mogelijkheid om de zorg in Nederland met al haar facetten te leren kennen.

“Werken in de zorg vraagt om inlevingsvermogen op meerdere niveaus. Ik vind het net zo belangrijk je te verplaatsen in de werkgever en werknemer, als in de cliënt. Het is van belang te beseffen welke invloed de wet- en regelgeving die je opstelt heeft op alle lagen van een organisatie en de samenleving.

Bij Arteria werken mensen met verschillende achtergronden en expertises die met elkaar uw organisatie verder kunnen helpen. De hoeveelheid kennis die hier rondloopt is van onschatbare waarde voor de zorgsector en maakt dat er voor elke klus een passend team kan worden samengesteld.

Het uiteindelijke doel is om de cliënt verder te helpen en wat ik het mooie vind aan de zorgsector is dat je met een groep mensen werkt die dit doel allemaal voor ogen hebben! Het is voor mij de uitdaging al deze mensen om de tafel te krijgen en met elkaar helder te krijgen hoe we dit doel kunnen bereiken met een visie waar iedereen zich in kan vinden. Hier komt voor mij het verbinden in de zorg terug, waar Arteria om bekend staat.”

Binnen Arteria Consulting is Lisanne een van de vaste gezichten voor het uitvoeren van onderzoek. Dit betreffen praktijkgerichte onderzoeken, voornamelijk in opdracht van brancheorganisaties en ministeries in de ggz en de ouderenzorg. Binnen Arteria Consulting zijn dit opdrachten op het gebied van procesverbeteringen in de zorg, (sturen op) kwaliteit van zorg en de rol van de cliënt.

Publicaties en blogs

Inkoopvergelijking 2021

Ook dit jaar hebben de zorgverzekeraars op 1 april weer de contouren van het inkoopbeleid gepubliceerd. Wij verzorgen, net als ieder jaar, een compacte vergelijking met daarin alle beleidsstukken [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.