035 629 5963
Lisanne PuijkAdviseur

Lisanne Puijk (1989) studeerde Voeding en Gezondheid aan de Universiteit van Wageningen met als master epidemiologie en publieke gezondheid. Ze studeerde af bij het RIVM met een systematische review over ‘de invloed van financiële prikkels op beweeggedrag ’. Lisanne verbreedde haar horizon in het Rotterdams welzijn, waar zij de invoering van de wijkteams heeft meegemaakt.

“Werken in de zorg vraagt om inlevingsvermogen op meerdere niveaus. Ik vind het net zo belangrijk je te verplaatsen in de werkgever en werknemer, als in de cliënt. Het is van belang te beseffen welke invloed de wet- en regelgeving die je opstelt heeft op alle lagen van een organisatie en de samenleving.

Bij Arteria werken mensen met verschillende achtergronden en expertises die met elkaar uw organisatie verder kunnen helpen. De hoeveelheid kennis die hier rondloopt is van onschatbare waarde voor de zorgsector en maakt dat er voor elke klus een passend team kan worden samengesteld.

Het uiteindelijke doel is om de cliënt verder te helpen en wat ik het mooie vind aan de zorgsector is dat je met een groep mensen werkt die dit doel allemaal voor ogen hebben! Het is voor mij de uitdaging al deze mensen om de tafel te krijgen en met elkaar helder te krijgen hoe we dit doel kunnen bereiken met een visie waar iedereen zich in kan vinden. Hier komt voor mij het verbinden in de zorg terug, waar Arteria om bekend staat.”

Publicaties en blogs

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.