035 629 5963
Jair EckmeyerGeassocieerd adviseur

Jair Eckmeyer (1974) studeerde Fysiotherapie aan Hogeschool Utrecht en Beleid Management Gezondheidszorg aan Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft ruim 18 jaar ervaring in meer dan 40 verschillende kleine en grote zorg gerelateerde organisaties: eerst als fysiotherapeut, later als ‘business improver & controller’. Jair creëert oplossingen voor tijdelijk leiderschap (interim- of projectmanager), of fungeert als verbindende factor tussen Finance, IT, BI, zorglogistiek en financieel administratieve processen.

“Door te structureren kan complexe materie worden omgebogen naar een helder proces, wat onherroepelijk leidt tot betere prestaties en groei. Investeren in de kwaliteit van werkprocessen is de sleutel tot het reduceren van kosten en het vermeerderen van efficiëntie en rendement. Bij mij staat het betrekken van uw menselijk kapitaal hoog in het vaandel; door hen te inspireren en te motiveren worden uw medewerkers eigenaar van het succes, wat blijvende resultaten waarborgt. Wanneer ik de deur achter mij dichttrek, zullen uw mensen het project blijven dragen.

Arteria Consulting heeft met haar professionals een schat aan kennis van de zorgsector in huis. Klanten van Arteria waarderen deze combinatiekracht, omdat ze snel en effectief hun doelstellingen kunnen realiseren. Bij de collega’s van Arteria herken ik dezelfde drive om opdrachten binnen de scope en gestelde tijd te leveren.”

Publicaties en blogs

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.