035 629 5963
Jacco AantjesSenior adviseur

Jacco Aantjes (1972) studeerde Gezondheidswetenschappen (afstudeerrichting Beleid & Beheer) aan de Universiteit van Maastricht en Bedrijfskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Hij werkte bij diverse adviesbureaus en binnen alle sectoren van de zorg.

“Wanneer je als adviseur een organisatie binnenkomt, staan de mensen hier vaak voor essentiële keuzes. In complexe situaties gaat het erom de hoofd- van de vele bijzaken te onderscheiden, zodat je inzicht krijgt in wat de organisatie daadwerkelijk verder kan brengen.

Door mijn brede kennis van de sector ben ik daarbij in staat de relatie te leggen tussen zorgprofessionals, management en ondersteuners. In veranderingsprocessen moet je juist zorgen dat de focus behouden blijft. Niet alleen bij jezelf, maar bij alle betrokkenen. Daarbij vind ik het belangrijk om de organisatie daarmee in staat te stellen zelf de volgende stap te zetten, wat die stap ook mag zijn.

Het bijzondere van Arteria is dat ze een stap verder gaan. Ze bewandelen niet de gebaande paden, maar zoeken oplossingen die écht passen bij de situatie en organisatie van de klant.

De adviseurs van Arteria combineren hun eigen specifieke kennis en ervaring om tot nieuwe kennis en inzichten te komen waarmee ze de klant nog beter van dienst kunnen zijn.”

Publicaties en blogs

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.