035 629 5963
Gea KorenGeassocieerd adviseur

Gea Koren (1960) studeerde HRM aan de Hogeschool van Utrecht en behaalde de masters Human Behaviour aan de Spinoza University te Amsterdam en Veranderkunde aan de NCOI Business School. Ze is ruim 30 jaar werkzaam voor een brede groep dienstverleners. Zo was Gea werkzaam in advies en leidinggevende functies op het terrein HRM/HRD bij zorgaanbieders, in het onderwijs en bij de politie. Sinds 2011 werkt zij vanuit haar eigen bedrijf als narratief coach, trainer en adviseur aan verandervragen bij diverse opdrachtgevers.

“Te midden van alle ontwikkelingen in de zorg willen we kwaliteit handhaven, en vragen we van mensen meer zelforganisatie om dat mogelijk te maken. Ook willen we meer zelfsturing omdat we beseffen dat al die ontwikkelingen niet ‘van bovenaf’ kunnen worden opgelegd. Organisatieontwikkeling en professionaliseringsvraagstukken binnen de zorg; daar word ik enthousiast van.

Professionele identiteit is het hart van mens- en organisatieontwikkeling. Waar nodig stimuleer ik gedragsveranderingen, inventariseer ik of de organisatie is ingericht op verandering en ontdek je samen waar mogelijk nog kansen liggen. Ik zoek naar wegen om de leefwereld en de systeemwereld met elkaar te verbinden en aan te laten sluiten bij de oorspronkelijke bedoeling en kernwaarden. Mijn hart gaat uit naar sectoren waar een maatschappelijke bijdrage welkom is.”

Publicaties en blogs

Narratief leren (nov ’16)

Narratief coachen is een specifieke manier van begeleiden van het leerproces van de coachee. Hierbij is het verhaal de ontmoetingsplek, als werkruimte en als kader. In dit artikel staat [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.