035 629 5963
Esther UlmannGeassocieerd adviseur

Esther studeerde commerciële economie aan de HEAO en deed daarna post HBO coachopleidingen. Na haar Master Organisatiecoaching is ze gecertificeerd team- en organisatiecoach. Ze combineert haar jarenlange ervaring uit het bedrijfsleven met die van de zorg.

“Als leiderschapscoach begeleid ik al jarenlang medisch specialisten (in opleiding), medisch managers en teams. Met het doel om mensen meer inzicht en kennis over zichzelf, hun eigen standpunten en die van de ander te geven. Hierdoor ontstaat er meer begrip voor elkaar. Deze nieuwe en gedeelde inzichten dragen bij aan effectievere samenwerking. Dit gaat over de grenzen van individuen, teams en afdelingen heen.

Ik loop als buitenstaander mee om zodoende situaties en systemische patronen te identificeren. Door deze zichtbaar te maken, zijn weerstanden en blokkades makkelijker op te lossen. Er ontstaat meer vertrouwen en begrip voor elkaar.”

“De kern van mijn begeleiding vormt het spanningsveld tussen de ontwikkeling van het individu én de organisatie. De dualiteit tussen mens- en taakgericht leidinggeven in een complexe zorgorganisatie. Zo draag ik bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de mensen in de organisatie en de organisatie zelf. De trainingen zijn zowel individueel, collectief als voor teams.”

Publicaties en blogs

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.