035 629 5963
Emile PetietAdviseur

Emile Petiet (1984) studeerde economie en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Stockholm School of Economics. Hij heeft een master in management of change en marketing. Na zijn studies heeft hij bij meerdere grote instellingen en bij een zorgverzekeraar gewerkt. Hij kent beide kanten van de onderhandelingstafel en heeft veel kennis van de ggz, farmacie en financiering van de zorg.

“Als adviseur breng ik graag professionals en financials samen. Hoe kunnen we de kwaliteit van de zorg verbeteren én betaalbaar houden? Bij dergelijke complexe vraagstukken ben ik op mijn best!

Door verbanden te leggen en te zoeken naar pragmatische oplossingen help ik klanten verder. Ik werk graag samen en stel me flexibel op. De uitkomst van een adviestraject moet een oplossing bieden die breed gedragen wordt. Met mijn ervaring in de zorginkoop en -verkoop ben ik goed in staat inhoudelijke ambities te vertalen naar concrete financiële plannen. De passie van de behandelaren voor hun patiënten wil ik omzetten naar nieuwe concepten of goede afspraken met financiers.”

“Het succes van goed advieswerk ligt voor mij zowel op inhoud als op relatie. Dat commitment vind ik terug bij Arteria. We gaan niet voor de ‘quick win’ of het mooie verhaal, maar voor de oplossing die past bij de organisatie en specifieke situatie. Zo verbindt Arteria in de zorg.

Binnen Arteria houd ik mij voornamelijk bezig met de curatieve zorg op gebied van strategiebepaling en financieringsvraagstukken.”

Publicaties en blogs

Inkoopvergelijking 2020 ggz

Zorgverzekeraars hebben net als ieder jaar op 1 april de contouren van het inkoopbeleid gepubliceerd. Wij hebben de beleidsstukken gebundeld tot een compacte vergelijking voor de ggz. Dit biedt [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.