035 629 5963
Emile PetietAdviseur

Emile Petiet (1984) studeerde economie en bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en Stockholm School of Economics. Na zijn studies heeft hij bij meerdere grote zorginstellingen en bij een zorgverzekeraar gewerkt. Hij kent beide kanten van de onderhandelingstafel en heeft veel kennis van de ggz, farmacie en financiering van de zorg.

“Als adviseur breng ik graag professionals en financials samen. Hoe kunnen we de kwaliteit van de zorg verbeteren én betaalbaar houden? Bij dergelijke complexe vraagstukken ben ik op mijn best!

Door verbanden te leggen en te zoeken naar pragmatische oplossingen help ik mensen verder. Het succes van goed advieswerk ligt voor mij zowel op inhoud als op relatie. De uitkomst van een adviestraject moet een oplossing bieden die breed gedragen wordt. Hierbij let ik zowel op het resultaat als op de belangen van de verschillende betrokkenen.

Ik werk graag samen en stel me flexibel op. Die instelling vind ik terug bij Arteria. We werken vaak in teams en houden zo elkaar scherp. We gaan niet voor de ‘quick win’ of het mooie verhaal, maar voor de oplossing die past.

De passie van de behandelaren voor hun patiënten wil ik omzetten naar nieuwe concepten of goede afspraken met financiers. Mijn kennis vanuit onderzoeken voor de overheid en brancheverenigingen benut ik om hen verder te helpen en de zorg te verbeteren.”

Publicaties en blogs

Inkoopvergelijking 2020 ggz

Zorgverzekeraars hebben net als ieder jaar op 1 april de contouren van het inkoopbeleid gepubliceerd. Wij hebben de beleidsstukken gebundeld tot een compacte vergelijking voor de ggz. Dit biedt [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.