035 629 5963
Cor CalisPartner

Cor Calis (1958) is gestart als verpleegkundige en verdiepte zich later in bedrijfs- en bestuurskunde. Cor heeft een uitgebreid trackrecord binnen ziekenhuizen als manager, directeur en bestuurder, meest recent in het Flevoziekenhuis Almere en het Havenziekenhuis Rotterdam.

Cor is naast Partner bij Arteria Consulting ook bestuurslid bij de stichting Planetree Nederland,  lid van de Board of Directors bij Planetree Inc en toezichthouder bij de Huisartsenposten Amsterdam.

“Na lang binnen organisaties vanuit de bestuurskamer actief te zijn geweest, werk ik nu bij Arteria Consulting als adviseur. Vanuit mijn adviseursrol wil ik mensen en organisaties verbinden om zo tot wezenlijke verbetering in structuur en inhoud van de zorg te komen.

Mijn ervaringen vanuit de bestuurskamer komen daar goed bij van pas. Bij de mensen binnen Arteria Consulting herken ik deze zelfde drive om de zorg te verbeteren.

Binnen Arteria Consulting houd ik mij voornamelijk bezig met de vraagstukken binnen de ziekenhuismarkt waarbij het (weer) centraal zetten van de patiënt in de zorg en Accountable Care mijn bijzondere interesse hebben.”

Publicaties en blogs

Ronde tafel van zorgvisie op 18 april

Eigenaarschap als instrument om medewerkers te binden in de huidige arbeidsmarkt, hét thema van de Ronde Tafel van Zorgvisie op 18 april aanstaande. In aanloop naar het event geven verschillende [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.