035 629 5963
Cor CalisPartner

Cor Calis is zijn carrière gestart als verpleegkundige en verdiepte zich later in bedrijfs- en bestuurskunde. Cor heeft een uitgebreid trackrecord binnen ziekenhuizen als manager, directeur en bestuurder. Hij is naast partner bij Arteria Consulting ook toezichthouder bij de Huisartsenposten Amsterdam en Maria Dommer te Maarssen en is lid van het bestuur van de NVTZ.

“Na lang binnen organisaties vanuit de bestuurskamer actief te zijn geweest, werk ik nu bij Arteria Consulting als adviseur. Vanuit mijn adviseursrol wil ik mensen en organisaties verbinden om zo tot wezenlijke verbetering in structuur en inhoud van de zorg te komen.

Mijn ervaringen en kennis vanuit de bestuurskamer komen daar goed bij van pas. Bij de mensen binnen Arteria Consulting herken ik dezelfde drive om de zorg te verbeteren.

Binnen Arteria Consulting houd ik mij voornamelijk bezig met de vraagstukken rondom inrichting van de zorg, strategie, governance, en samenwerkingsverbanden, waarbij het (weer) centraal zetten van de patiënt in de zorg mijn bijzondere interesse heeft.”

Publicaties en blogs

Ronde tafel van zorgvisie op 18 april

Eigenaarschap als instrument om medewerkers te binden in de huidige arbeidsmarkt, hét thema van de Ronde Tafel van Zorgvisie op 18 april aanstaande. In aanloop naar het event geven verschillende [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.