035 629 5963
Ans TuithofGeassocieerd adviseur

Ans Tuithof (1963) volgde na de Sociale Academie diverse opleidingen in de IT, waaronder business- en informatieanalyse, Prince2 en agile (SCRUM) projectmanagementmethoden, Big Data en inkoop strategieën. Ans voerde opdrachten uit bij Menzis als IT projectleider en business analist, leidde de ontwikkeling van het loyaliteitsprogramma SamenGezond, voerde een veranderanalyse uit op het digitaliseren van het zorginkoopproces en ontwikkelde de online sales applicaties en backoffice processen. Zij deed ervaring op bij Menzis zorgverzekeraar, KWF Kankerbestrijding, Connexxion en KPN.

“Ik houd ervan om de verschillende informatiestromen binnen complexe omgevingen inzichtelijk te maken. Door dit inzicht wordt duidelijk waar de probleempunten zitten of hoe nieuwe wensen kunnen worden gerealiseerd. Bepakt met een sterk analytisch vermogen en een resultaat gedreven instelling kan ik snel tot de kern van de zaak doordringen. Dankzij ruim tien jaar IT projecten bij zorgverzekeraars voor zorginkoop, commercie, productontwikkeling en operations, heb ik snel overzicht en kan ik vanuit mijn ervaring zorgen voor stroomlijning en kwaliteit. In mijn werk zoek ik altijd naar het evenwicht en de verbinding tussen de processen en de mensen.

Het is motiverend om samen te werken met mensen die ook zo betrokken zijn bij de zorgsector. Door de gevarieerdheid in kennis en kunde van de adviseurs van Arteria kunnen we vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken benaderen. Het is prettig om je kennis en ervaring met andere professionals te kunnen delen. Bij Arteria worden initiatieven genomen die écht bijdragen aan verbeteringen in de zorg.”

Publicaties en blogs

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.