035 629 5963
Anniek van LieropGeassocieerd adviseur

Anniek van Lierop (1965) is afgestudeerd in de Klinische Psychologie en de Nederlandse Taal en Letterkunde aan de Rijksuniversiteit Leiden en opgeleid aan het RET Institute van Albert Ellis in New York. Ze begon haar loopbaan als management-trainee bij de Koninklijke Nedlloyd Groep, was psycholoog bij het Institute for Human Resource Management en werkte als trainer, adviseur en lid van het management-team bij Boertien & Partners. Daarna heeft ze als zelfstandig adviseur en trainer voor profit en non-profit organisaties gewerkt. Vanaf 2008 is ze voornamelijk werkzaam in zorg- en welzijnsinstellingen.

Zo was ze interim-, project- en verandermanager bij Advisium, ’s HeerenLoo zorggroep en Pluryn. In de rol van extern projectleider begeleidde ze de de transities bij Stimenz Apeldoorn en Stichting Welzijnswerk Hoogeveen.

“Als je wilt dat mensen meegaan in veranderingen moet je zelf voorgaan. Daarvoor is het nodig dat je je eigen leiderschap ontwikkelt en betekenis geeft. Niets leuker dan samen met MT’s of professionals te onderzoeken wat ze daarin nodig hebben en wat ze kunnen bieden.

Zelf schakel ik in mijn opdrachten voortdurend tussen de rol van leider en begeleider, tussen visie en uitvoering. Ik maak en begrijp strategische keuzes en heb tegelijkertijd weet van de menselijke maat. Op die manier probeer ik een voorbeeld te zijn voor de mensen met wie ik werk.

Arteria heeft een team van mensen die echt professionele kennis hebben én passie. Een gouden formule!”

Publicaties en blogs

MedMij gaat live! (nov ’18)

Het MedMij programma gaat de komende tijd samen met het proof-of-concept initiatief PROVES bij drie regionale initiatieven een gecontroleerde livegang van gegevensuitwisseling tussen Xis’sen en [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.