035 629 5963
Angelica BranderhorstOffice manager

Angelica Branderhorst (1974) heeft ruim 15 jaar ervaring in het ondersteunen van bestuurders en managers op nationaal en internationaal niveau. Sinds 2014 runt zij het kantoor van Arteria Consulting en beheert zij de complexe bestuursagenda’s.

“De zorg raakt een ieders belangrijkste bezit: zijn of haar gezondheid. Met die emotionele lading onderscheidt de zorgsector zich van de andere sectoren. Om het complexe gebied tussen het grote financiële geheel en het uiteindelijke individu te overbruggen en werkbaar te maken heb je professionals nodig. En die werken bij Arteria.

Iedere dag opnieuw gaan zij met maatschappelijk betrokken zorgrelaties de uitdaging aan om de zorg in Nederland goed én betaalbaar te houden. De bevlogenheid, de collegialiteit en het maatschappelijk belang van de diensten die Arteria levert geven mij elke dag opnieuw energie.”

Publicaties en blogs

Pgb: Jungle of uitkomst? (feb ’18)

Cliënt aan het woord De afgelopen jaren is het persoonsgebonden budget (oftewel het pgb, een budget waarmee door de cliënt zelf zorg kan worden ingekocht) regelmatig negatief in het nieuws [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.