035 629 5963
Angelica BranderhorstPartner assistant & Marketingsupport

Angelica Branderhorst
Partner assistant & Marketingsupport

Angelica Branderhorst (1974) heeft ruim 15 jaar ervaring in het ondersteunen van bestuurders en managers op nationaal en internationaal niveau. Sinds 2014 runt zij het kantoor van Arteria Consulting en beheert zij de complexe bestuursagenda’s.

“De zorg raakt een ieders belangrijkste bezit: zijn of haar gezondheid. Met die emotionele lading onderscheidt de zorgsector zich van de andere sectoren. Om het complexe gebied tussen het grote financiële geheel en het uiteindelijke individu te overbruggen en werkbaar te maken heb je professionals nodig. En die werken bij Arteria.

Iedere dag opnieuw gaan zij met maatschappelijk betrokken zorgrelaties de uitdaging aan om de zorg in Nederland goed én betaalbaar te houden. De bevlogenheid, de collegialiteit en het maatschappelijk belang van de diensten die Arteria levert geven mij elke dag opnieuw energie.”

Publicaties en blogs

Inkoopvergelijking 2021

Ook dit jaar hebben de zorgverzekeraars op 1 april weer de contouren van het inkoopbeleid gepubliceerd. Wij verzorgen, net als ieder jaar, een compacte vergelijking met daarin alle beleidsstukken [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.