035 629 5963
Angelica BranderhorstOffice manager

Angelica Branderhorst (1974) heeft ruim 15 jaar ervaring in het ondersteunen van bestuurders en managers op nationaal en internationaal niveau. Sinds 2014 runt zij het kantoor van Arteria Consulting en beheert zij de complexe bestuursagenda’s.

“De zorg raakt een ieders belangrijkste bezit: zijn of haar gezondheid. Met die emotionele lading onderscheidt de zorgsector zich van de andere sectoren. Om het complexe gebied tussen het grote financiële geheel en het uiteindelijke individu te overbruggen en werkbaar te maken heb je professionals nodig. En die werken bij Arteria.

Iedere dag opnieuw gaan zij met maatschappelijk betrokken zorgrelaties de uitdaging aan om de zorg in Nederland goed én betaalbaar te houden. De bevlogenheid, de collegialiteit en het maatschappelijk belang van de diensten die Arteria levert geven mij elke dag opnieuw energie.”

Publicaties en blogs

MedMij gaat live! (nov ’18)

Het MedMij programma gaat de komende tijd samen met het proof-of-concept initiatief PROVES bij drie regionale initiatieven een gecontroleerde livegang van gegevensuitwisseling tussen Xis’sen en [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.