035 629 5963
Adriaan BaanGeassocieerd adviseur

Adriaan Baan (1962) studeerde verpleegkunde in Leusden, heeft een post-hbo opleiding bedrijfskunde gevolgd (2000) en heeft in 2009 zijn MBA-executive behaald aan de Business School Nederland. Hij is zijn carrière gestart in de gezondheidszorg en heeft in 1989 de overstap naar de zorgverzekeringsbranche gemaakt. Hij heeft hier een aantal managementfuncties vervuld, zoals manager klantprocessen bij Trias, directeur Declaratieservice bij VGZ en manager zorginkoop GGZ.

“Ik werk graag samen met ervaren aanbieders aan het ontwikkelen en uitvoeren van de strategie om te komen tot een betere zorg. Er valt veel te verbeteren in de organisatie en financiering van de zorg. Geen makkelijke opgave, maar met de bundeling van kennis van de aanbieders en mijn expertise van de financiering van de zorg, proceskennis en ruime ervaring met organisatieverandering ligt hiervoor een stevige basis.”

“Ik kan de brug tussen de aanbieders en de financiers goed slaan omdat ik de denkwijze en strategische overwegingen ken en hierop kan inspelen. Ook schakel ik makkelijk tussen de verschillende managementlagen. Als geassocieerd adviseur kan ik terugvallen op de ervaring van de professionele adviseurs van Arteria. Ik werk graag samen met hen omdat zij eveneens een passie voor de zorg hebben en doen wat ze beloven.”

Publicaties en blogs

MedMij gaat live! (nov ’18)

Het MedMij programma gaat de komende tijd samen met het proof-of-concept initiatief PROVES bij drie regionale initiatieven een gecontroleerde livegang van gegevensuitwisseling tussen Xis’sen en [...]

Mijn collega’s

Vul uw zoekopdracht in en druk op Enter.